tiistai 7. kesäkuuta 2016

Pienen kyyneleen tarina

Menierellä on yhtä monta kasvoa kuin on sitä sairastavaa ihmistäkin. Kaikilla on omat haasteensa sen kanssa ja välillä saattaa yhteiselo sujua jotenkin. Kerron yhden pienen kyyneleen tarinan; se ei kerro surusta, ilosta taikka voittamisesta.

Meniere on laittanut monenlaisia kapuloita rattaisiin, joiden kanssa on pitänyt taistella. Yksi näistä on tiettyjen haaveiden ja unelmien katoaminen ajatuksista pois. Unelmien katoaminen on vaarallista jokaiselle ihmiselle. Päätin jonain päivänä ylittää riippusillan, joka huojuisi samanlailla kuin maa jalkojeni alla.

Eräänä päivänä lähdin retkelle kohti tuollaista siltaa, joka vastaisi mielikuvaani. Saavuttuani sillan luo huomasin ettei ensimmäisen askeleen ottaminen ollutkaan vaikeinta vaan toisen. Toisella askeleella olin sillan varassa joka oli naruilla kiinni ja heilui kuten maa jalkojeni alla, juuri niin kuin olin kuvitellutkin. Silta ei ollut pitkä,mutta henkisesti se oli pitkä, siinä sillan keinuessa piti kävellä yhdessä menieren kanssa.

Yli  päästyäni huomasin pienen kyyneleen silmä kulmassa, se ei kertonut voitosta, ilosta taikka surusta.  Se kertoi haaveiden ja unelmien palaamisesta elämään ja siitä kuinka voin ottaa askeleita  Menieren kanssa yhdessä. Tuo yksi pieni kyynel kertoo paljon isomman tarinan kuin tuhat sanaa, se kertoo elämästä Menieren kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti